Hoppas du har kommit för att stanna

Välkommen alla musiklovers till bloggen. Oskar här, hoppas du kommer att trivas hos mig. Bloggen kommer att gå hand i hand med mitt stora intresse för musik, både streamat men framförallt genom CD-skivor – här kan du följa mina senaste inköp. Här hittar du allt som rör musik från 1960-talet fram till cirka år 2000. Det mesta kommer handla om vad jag fått hem till samlingen och lite kuriosa kring skivorna och artisterna. Jag kommer säker flumma iväg kring allehanda relaterade ämnen, såsom mitt eget hobbyband och min lilla studio som jag driver med några vänner. Vi har lite olika projekt i studion, vissa mer på hobbybasis och vissa andra band som har kommit lite längre i sin karriär. Det är jättespännande och förhoppningsvis kan min entusiasm smitta av sig till några fler därute som vågar satsa på musiken.

Tommy!
Tommy!

Jag kan inte lova att jag kommer att skydda er helt från privata, smaskiga detaljer från mitt eget liv. Det finns risk för att det dyker upp något spontant om Tommy, min livskamrat sedan fem år, med världens sämsta andedräkt (en bullterrier) eller om nya fenomenala och proggigt inredda lya i centrala Malmö. Den omges av restauranger, pubar och barer som gärna ropar in mig en gråmulen torsdag, nästan ger mig order om att komma in. Det kan också dyka upp något inlägg om min farmorsmor på 102 år som nyligen lärt sig dansa salsa och som är hela släktens energiknippe eller om min danska särbo och rockvärldens framtidsröst Lily Luna.

One thought on “Hoppas du har kommit för att stanna”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *